Nyheter

The Great Wild: VD-brev

Hej,

Som många av er säkert redan har sett har förändringar skett i The Great Wilds organisation. Från och med 24 augusti har jag tillfälligt tagit över VD-rollen efter Robert Nathanson.

Jag jobbar parallellt som koncerncontroller i The Great Wilds storägare FrontOffice, och jag har självklart följt utvecklingen i bolaget. Jag har sett de stora strömmar av jägare som integrerar med bolaget genom alla sociala kanaler. Det är härligt att se vilket engagemang som finns ute i landet!

The Great Wild har sedan start fokuserat på att bygga volym och användarantal, vilket organisationen har gjort bra och ett stort fokus på marknadsföring mot jägarkåren i norden har gett resultat. Dock ej ännu i resultaträkningen, vilket är naturligt i en uppstartsfas.

The Great Wild är nu redo att gå in i nästa fas där vi nu börjar bygga omsättning och resultat i bolaget. Vilket rimmar bra med min bakgrund från bank och tillverkande industri, där kassaflöde och en sund marginal är fokus nummer ett. I The Great Wild betyder det försäljning av en vara eller tjänst. Vi för flera diskussioner med andra aktörer inom jakt och outdoor. Diskussionerna riktas mot hur vi tillsammans kan uppnå ett gemensamt värde där 1 + 1 blir 3. Jag vet att ni alla väntar på den utlovade listningen och jag vet också att ni, likt vi, vill ha maximalt värde på gjord investering. Därför kommer mitt fokus ligga på att öka substansen i bolaget genom att addera resultatdrivande affärer innan vi kan påbörja listningsprocessen. Låt mig återkomma i frågan så snart jag kan presentera något konkret och officiellt.

Jag vill avsluta med att understryka storheten i varumärket The Great Wild och de 100 000 följare som finns i vårt nätverk. Det är ni som är The Great Wild! Jag ser fram emot att tillsammans med er utveckla bolaget och tillsammans sprida jakten i världen!

För senaste information följ vår IR-sida på http://investor.thegreatwild.com

På återhörande!

Oskar Eriksson, Tf VD The Great Wild AB (publ)

2018-08-30

Filer för nedladdning

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.