Nyheter

Måns Zelmerlöw investerar i jaktappen The Great Wild

Ni som sett Måns Zelmerlöws egna livsstilsprogram Chevaleresk vet att Måns jaktintresse är stort. Idag blev det klart att Måns Zelmerlöw går in som investerare i jaktappen The Great Wild samt som varumärkesambassadör för bolaget. Måns är den tredje i raden av kända jägare som den senaste tiden investerat i The Great Wild. Tillsammans med MMA-fightern Alexander 'The Mauler' Gustafsson och elitskidåkaren Jens Byggmark ska trion representera bolaget som de också nu är delägare i.

"Jakten har blivit ett stort intresse för mig. En av höjdpunkterna på min fritid är när jag och jaktlabradoren Messi får komma ut i markerna. Genom min livsstilsportal Chevaleresk har jag insett att det finns ett stort intresse för digitala plattformar med jaktinnehåll. The Great Wild har dels ett eget socialt nätverk, ett Facebook för jägare. Dessutom producerar de eget underhållningsmaterial i form av en humorserie, en jaktpodd och nu ambassadörs-content. Dessutom så tillhandahåller man en sökfunktion i appen där markägare och jägare kan hitta varandra. Det finns många jägare där ute som saknar egen jaktmark. Detta är ett fantastiskt forum för dessa att kunna komma ut på fler jakter och söka nya naturupplevelser, säger Måns Zelmerlöw."

"Alla goda ting är tre! Måns blir den tredje i raden av kända profiler som den senaste tiden valt att investera i The Great Wild. Att han dessutom ställer upp på att stötta oss i vår marknadsföring som varumärkesambassadör är ju jättekul och enormt värdefullt. The Great Wild är jaktens framtid och vi har med den senaste tidens ambassadörstillskott bättre förutsättningar än någonsin att nå ut till ännu fler jägare, unga som gamla. Det blir helt klart en spännande höst." berättar Robert Nathanson, VD på The Great Wild."

The Great Wild har efter en kraftfull expansion av sin app intagit positionen som Nordens största digitala jaktplattform. Förenklat knyter appen samman markägare med jägare i ett socialt jaktforum. Jakten växer lavinartat och har tagit golfens position i samhället. Samtidigt letar markägare världen över efter nya intäktskällor. The Great Wild har satt upp stora målsättningar för det pågående verksamhetsåret. Ett av delmålen är att uppnå 100 000 medlemmar. Vidare planeras en internationell lansering i syfte att utnyttja konceptets skalbarhet. En lansering internationellt kommer att öppna dörren till gigantiska marknader många gånger större än den nordiska. Bland annat USA är en av världens största marknader för jakt.

Stockholm 20 september 2017

För frågor och mer information, kontakta:
Robert Nathanson, VD
robert@thegreatwild.com
0707 46 63 63 

The Great Wild strävar efter att bidra till bättre viltvård i hela världen med hjälp av hållbar och etisk jakt.
Vår plattform fungerar som ett slags AirBnB för jägare och markägare där vi vill göra naturen mer tillgänglig för jaktintresserade. I appen finns även ett socialt forum där man kan kommunicera med andra jägare, före, under och efter jakten.
Utöver jaktappen så jobbar vi även med digital underhållning. Vi har lanserat en egen jaktpodcast och vi har även mycket populär youtube-serie, Älglösajaktlag.

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.